Clos Mogador és un dels vins estrella del Priorat actual i obra del gran René Barbier.
Està fet a partir de garnatxa (40%), carinyena (22%), cabernet (20%) i Syrah (18%) i reposat en bóta de roure francès (el 70% noves) durant 18-20 mesos.
Ofereix color vermell intens amb capa alta que tenyeix la copa i amb rivet violat propi de la seva joventut.
En nas és molt agradable amb notes de fruits de bosc i espècies.
Li costa d'obrir-se i es recomana d'entrada decantar-lo una bona estona abans (mínim una hora).
I a mida que s'obre augmenta la intensitat de les aromes mostrant més complexitat amb tocs de gerds, cacau i violetes que el fa molt agradable.
En boca és potent, untuós i molt afruitat. La seva acidesa compensa el seu grau i fa que el pas en boca sigui extraordinàriament fresc.
Amb tanins abundants i madurs que li donen gran estructura al paladar i un post gust considerable.
- Posted using BlogPress from my iPhone
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada