divendres, 24 d’agost del 2012

MARIDATGE DE CAVES AMB EL CELLER ADDAIA D.O.Cava-Penedès

El Celler Addaia que ens presentarà alguns dels seus caves fa un cultiu de les vinyes sense utilització de productes químics de sintesi (herbicides, pesticides)

Addaia Cava Brut Nature Ecològic
Varietat: 50% Macabeo, 30% Xarel.lo, 20% Parellada.

Liorna Cava Brut Nature Rosat
Varietat: Pinot Noir.

Liorna Cava Brut Nature
Varietat: 40% Xarel.lo, 30% Parellada, 30% Macabeo

Els diferents caves els acompanyarem amb un sortit d'ibèrics, nicuit de figues de Mas Parés, unes creps de bacallà, remenat de gules amb gambes, raviolis de foie... I per acabar un sortit de formatges de diferents regions.

RECORDEU QUE LES INSCRIPCIONS ES FAN AL CELLER I LES PLACES SÓN LIMITADES.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada