LOXAREL EOS 2011
ORGÀNIC I BIODINÀMIC
DO PENEDÈS
Vinyes de conreu ecològic situades en la part més alta de l'Alt Penedès, a 700 m sobre el nivell del mar.
Aquestes vinyes ens donen vins ben estructurats i amb bones graduacions.
L'aportació d'adob és sempre orgànica i es realitza només cada quatre anys.
Viticultura biodinàmica.
ELABORACIÓ: Maceració carbònica aconseguint les notes varietals de Syrah.
NOTES DE CATA: Color cirera de capa mig alta amb lleugers tons de teula al menisc per la criança.
NAS: En primer lloc es detecten notes a regalèssia i torrefacció (cafè i cacao), després apareix el perfum de la violeta amb un peculiar aroma a cireres. Aromes intenses derivades de la varietat tinta xinesa, espècies, herbes mediterrànies i notes balsàmiques.
BOCA: La fuita del taní es conjuga bé amb l´acidesa i l´alcohol arrodoneix el conjunt. El gra fi del roure francès li aporta elegància. El post-gust és llarg, amb notes de fruita i espècies.
GASTRONOMIA: Ideal per a acompanyar tot tipus de carns, especialment a la brasa aromatitzades, magret d'ànec i formatges curats.
NOTA: Aquest vi millorarà en botella en els primers anys de vida.

CLOS MONTBLANC SYRAH 2009
CRIANÇA
DO CONCA DE BARBERÀ
SÒL: Textura franca i composició calcària.
VEREMA: Principis d’octubre.
VINIFICACIÓ I CRIANÇA: El raïm fermenta en dipòsits d’acer inoxidable a temperatura controlada entre 25ºC i 28ºC. Després d’una curta maceració, el vi passa a la criança en bóta entre 9 i 12 mesos.
NOTA DE TAST: Color cirera grana intens. Aroma que combina la criança amb fruita negra i especiada. En boca és carnós i potent amb notes especiades i balsàmiques. Persistent i llarg.
JEAN MICHEL GERIN SYRAH 2008
Vi negre jove amb criança
DO RHODANIENNES (FRANÇA)
NOTA DE CATA: A la vista és un color vermell rubí. En NAS apareixen els aromes de fruits vermells (cireres) i en BOCA és agradable, intens i equilibrat. Els tanins joves. També trobem notes fruitals.
L'envellit parcilament (40%) en barriques de roure francès durant 8 mesos.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada