Concurs de receptes "Cuina al Cava" amb les caves Agustí Torelló Mata i El Celler de Can
"Cuina al Cava amb Solid Agustí Torelló Mata" és el nom del concurs de receptes, per no professionals, en el qual els participants hauran d'elaborar una recepta amb "Solid", un innovador producte que revoluciona la cuina al cava. Es tracta d'un cava tradicional al qual se li ha afegit un texturitzant neutre que li atorga una densitat típica d'una salsa, però mantenint les característiques bombolles del cava.
Un cop hagin experimentat amb aquesta nova textura, els aficionats a la cuina hauran d'enviar les seves receptes al web del concurs blog.agustitorellomata.com. Totes les receptes rebudes, que compleixin amb els requisits de les bases, seran publicades al Facebook d'Agustí Torelló Mata i seran sotmeses a votació popular fins el proper 31 de gener de 2012.
Les 5 propostes més votades passaran a disposició d'un jurat, format per reconeguts cuiners i crítics gastronòmics, que escollirà la creació guanyadora i que farà que el vencedor passi una vetllada única cuinant al costat dels germans Roca i gaudir a continuació d'un sopar en seu restaurant El Celler de Can Roca, considerat com el 2 º millor del món.
Si vols ser tu el que passi una jornada tan especial al costat dels germans Roca, només has de participar en el concurs "Cuina al Cava amb Solid ATM i El Celler de Can Roca".
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada