divendres, 18 de febrer del 2011

Recepta de la setmana

TARTAR DE TONYINA AMB SALSA DE SOJA I WASABI:
Si tens una bona peça tonyina per menjar, et recomanem que provis aquest deliciós Tàrtar de tonyina amb salsa de soja i wasabi, el punt picant del rave verd va al gust, però la combinació és exquisida des del primer mos, així que no deixis de provar si el teu paladar admet el peix cru.

Els ingredients:
Tonyina vermella tallada a lloms, neta de pell i espines (400 grams aproximadament), 2 alvocats, el suc de mitja llima, 1 manat de cibulet, 2 cullerades de sèsam negre, 2 cullerades de pasta de wasabi, oli d'oliva suau, 2 -3 cullerades de salsa de soja, 1 culleradeta d'oli de sèsam, ½ culleradeta de gingebre ratllat o mòlt, ½ ceba tendra i sal.

La preparació:
Prepara la marinada per a la tonyina, barreja l'oli amb la salsa de soja, una punteta de wasabi (al gust), l'oli de sèsam, el gingebre i la sal. Talla la tonyina en brunoise (daus) i també la ceba, barreja i introdueix en la marinada perquè absorbeixi tots els sabors i deixa reposar almenys mitja hora.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada